5 dolog, amit a sikeres nők reggel 9 előtt tesznek

Ha jelen pillanatban azzal indulnak a napjaid, hogy 3x lenyomod a csörgőórát, első dolgod, hogy kávét főzöl és bekapcsolod a híreket, rohanva elkészülsz és stresszesen indulsz a munkába, nos.... akkor itt az ideje, hogy új szokásokat kezdj el beépíteni az életedbe!

Szokásaink mindenképpen vannak, csupán az a kérdés, hogy a meglévő rutinjaink közelebb visznek-e vagy éppen eltávolítanak bennünket a kitűzött céljainktól és a megtapasztalni vágyott eredményeinktől.
Tudva, hogy mindenképpen szokássá válik az, amit ismételve teszünk, érdemes tudatosan beépíteni azokat a rutinokat, amelyeket a már sikerüket megtapasztaló emberek tesznek.

Íme öt beépített napi szokás, amit a sikeres nők reggelente 9 előtt tesznek:

1. Legalább 30 perccel korábban ébrednek, mint amennyi időre a készülődéshez szükségük van.
Ha rögtön ébredés után azonnal beleugrasz a napi hajtókerékbe, indítod az egót, a negatív belső dialógust, anélkül, hogy megállnál és átgondolnád, hogy hogyan is fog kinézni a napod és hogyan fogod megélni az elkövetkezendő órákat, akkor elvesznek a céljaid és helyettük mások elvárásai és tervei kerülnek előtérbe.
Ahogy beépíted ezt a tudatos Énidőt az életedbe, ez a reggeli 30- 90 perc, amit a lelkeddel, a céljaiddal és vágyaiddal töltesz, hamarosan a kedvenc időtöltésed lesz!

2. Minden reggel időt fordítanak a céljaik kitűzésére és megfogalmazására.
Gondold át a napod... valószínűleg végtelen az elintéznivalód, és biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz tudni mindent kipipálni a listádon.
Ezért határozd meg magadnak, hogy mi az a három legfontosabb dolog, amit a mai nap során feltétlenül el kell végezned?
Ami a legtöbb energiát tartja, aminek a kipipálása a legnagyobb megkönnyebbülés lesz számodra.

3. Minden reggel meditálnak
Ismerjük a meditáció erejét!
Szentelj egy kis időt a gondolataid megfigyelésére.
Kezd a meditáció gyakorlását legalább 5 perccel és tornászd fel magad legalább húszra.
Hallgass vezetett meditációt vagy relaxáló zenét, ha az elején túl nagy kihívást okoz, hogy csendben, önmagadat figyelve ülj.

4. Vizualizálnak
Mivel minden az elmében kezdődik, a célok és az álmok megvalósulásának is itt kell kezdődniük.
Tedd szokásoddá, hogy minden reggel látod magad előtt, hogy hogyan fog kinézni a napod. Ha képeket nem látsz, akkor érezd a napodat és küld előre ezeket az érzéseket. Lásd és érezd vividen, hogy hogyan néz ki a tökéletes napod, és hogy hogyan éled meg a sikereidet.

5. Tudatosan kialakított reggeli rutinnal kezdik a napjaikat és készítik elő a sikerüket.
Minden, amit ismételve teszel, egy idő után szokássá, rutinná válik, ami azt jelenti, hogy nem kell már gondolkodnod a cselekvésen, mert automatikusan történik.
Kezdj el kialakítani olyan szokásokat, amelyek napról napra közelebb visznek a céljaid eléréséhez. Ha szeretnéd megtanulni, hogyan alkosd meg a Te személyre szabott reggeli rutinodat, látogass el a www.reggelirutin.hu oldalra.

Szeretettel a Sikeredért,
Bea